Brassica Juncea - Eenjarig

Bladmosterd mengeling micro-groente

Artikel n° B1906 - EAN : 5606619522169 - Inhoud : 10g

Bladmosterd mengeling micro-groente

3,00 

Artikelnummer: B1906 Categorieën: ,
Beschrijving

Micro-groenten worden voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad, op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde).

Voor de ontkieming donker en warm houden, na de ontkieming licht en koeler. Regelmatig water geven en na 7 tot 21 dagen oogsten door de jonge plantjes met een schaartje af te knippen. Microgroenten hebben een sterk geconcentreerde smaak, terwijl ze een frisse, delicate en levendige uitstraling behouden. Ze bevatten soms tot 50 keer meer voedingstoffen dan hun volwassen versie. Zaailingen van mosterd hebben een pittige smaak, ideaal bij rauwkost, sla en bij brood.

Zaden afkomstig van biologische landbouw.

  • Zaaien in een verwarmde serre of binnen :
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
  • Zaaien onder koud glas :
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
  • Zaaien in volle grond :
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
  • Oogst :
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12

Beschrijving

Micro-groenten worden voor het jonge plantje met kiemblad of eerste gewone blad, op vochthoudend materiaal gekweekt (keukenrol, watten, aarde).

Voor de ontkieming donker en warm houden, na de ontkieming licht en koeler. Regelmatig water geven en na 7 tot 21 dagen oogsten door de jonge plantjes met een schaartje af te knippen. Microgroenten hebben een sterk geconcentreerde smaak, terwijl ze een frisse, delicate en levendige uitstraling behouden. Ze bevatten soms tot 50 keer meer voedingstoffen dan hun volwassen versie. Zaailingen van mosterd hebben een pittige smaak, ideaal bij rauwkost, sla en bij brood.

Zaden afkomstig van biologische landbouw.